Categories:

När: 2-5 Juli (tävlingar 3-5 juli)

Var: Göteborg (Ullevi)

Världsungdomsspelens hemsida

Sommaren står och stampar i dörren och det har återigen blivit dags att mobilisera styrkorna för en av årets största och roligaste tävlingar, Världsungdomsspelen!

Precis som tidigare år så krävs det en ålder på 14 år (född 2001 eller tidigare) för att få åka med i klubbens regi. Detta med anledning att ungdomarna inte är under uppsyn under stora delar av dagen och att vi som ledare känner att vi inte kan ta ansvaret för de allra yngsta då. Självklart är man välkommen att anmäla sig till tävlingen under föräldrars ansvar uppe i Göteborg, detta uppmanar vi definitivt till då det är både roligt och lärorikt ur tävlingssynpunkt. Väl på plats finns vi ledare alltid att tillgå om man undrar någonting.

Vi har bokat 40st bäddar i trebäddsrum på Scandic Europa mitt inne i centrala Göteborg i år till ett pris av 425kr/natt/deltagare, i priset ingår även frukost!
Vill man bara bo en eller två nätter så får man, om det inte går att lösa med rumsflyttar (så att vi kan släppa hela rum), betala mellanskillnaden. Klubben står alltså inte för dessa kostnader som vissa tidigare år skapat alldeles för mycket ”pengar i sjön”.
Skulle vi behöva boka fler bäddar pga. stort tryck på platserna så blir detta förmodligen dubbelrum och en aning dyrare/natt/deltagare. Alltså, först till kvarn på våra bokade bäddar!

Transport – Efter förra årets succé tar vi oss återigen fram och tillbaka med Öresundstågen. Två stycken avgångar i klubbens regi på vardera håll kommer att arrangeras. En upp på torsdagen och en upp på fredagen. Båda hemresorna sker under söndagen, första avgår tidigast efter lunch. Väljer man att åka upp/hem annan tid får man själv bekosta resan.

Extra glada blir vi om ni vill anmäla om ni har ett sommarkort att tillgå, då kan vi nämligen åka ”gratis” på duo-biljetter på sträckan Lund – Båstad och på så sätt spara en hel del pengar som vi kan ha roligare för på idrottsplatsen.

Middag finns att boka för 99kr/dag detta år tack vare ett samarbete med Scandic.

Ange middag samt specialkost i anmälningsformuläret.
Tävlingsanmälan ska vara KANSLIET tillhanda senast torsdagen den 11/6!
Anmälan till tävlingen gör du här.
Anmälan till boende, samåkning och mat gör du här.

Betalning – Ni blir fakturerade. Är betalningen inte klubben tillhanda på förfallodatum uteblir ert boende.
Observera att medlemsavgiften måste vara betald, annars uteblir er tävlingsanmälan.
Jag hoppas tillsammans med de övriga ledarna att uppslutningen blir riktigt stor i år!

Med vänliga hälsningar – Jonas Svensson, Reseledare

Tags: