KALASTIDER
Den 4 september är det kalas på Brunnshög! Då annordnas nämligen Brunnshögskalaset för att fira stadsdelens nu pulserande och levande atmosfär. Och som en del av detta arrangeras Nobelloppet i Nobelparken – ett lopp för alla barn med spring i benen. 

SNABBFAKTA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – 
Datum: 4 september
Tid: 10:00-12:00
Plats: Nobelparken, Brunnshög
Längd: ca. 700 meter
Ålder: För alla barn med spring i benen
Kostnad: Kostnadsfritt
Starter: Var 10:e minut

T-shirt
Nobelloppets deltagare har alla chansen att få en t-shirt med sig hem. På plats uppe i Nobelparken kommer det att finnas 1.000 stycken t-shirtar.

Principen först till kvarn gäller och så långt lagret räcker. Max. en t-shirt per person och deltagare.

Brunnshögskalaset
Nobelloppet är en del av Brunnshögskalaset där det firas att 2 stora parker (Nobelparken och Kunskapsparken), över 1000 boenden, restauranger, butiker och service har öppnat.

Brunnshög ska firas att det blivit Brunnshög.
Om Brunnshögskalaset »

Karta
Här finner du oss. På kartan har vi märkt ut allt du behöver ha koll på – starten, målet, nummerlapps- och t-shirtutdelning etc. 
Se karta »

Prova-på-friidrott
Inne på tävlingsområdet, i närheten av nummerlapps- och t-shirtutdelning, finns möjligheten att prova på att hoppa längdhopp och kasta ljudsput. Titta efter våra tränare.

Tänk på miljön
Till Nobelparken tar du dig bäst och smidigast med cykel elller spårvagn. Kommer du med tåg till Lund C så hoppar du bara på spårvagnen vid Clemenstorget och hoppar av vid Brunnshögstorget. 
Här finner du Nobelparken  »