Lundahoppet, 2022

Den 13 juli bjuder IFK Lund Friidrott in till höjdhoppsgalan Lundahoppet, en av tre deltävlingar i Svenska höjdhoppstouren 2022, i samarbete med Svenska friidrottsförbundet och prestationscentrum Hopp. Touren riktar sig till den svenska höjdhoppseliten som får tre bra tävlingstillfällen under sommaren, men även till hoppande ungdomar och juniorer som genom ungdoms- och juniorklasser innan seniortävlingen får chansen att hoppa en riktig höjdhoppsgala.

På vår prova-på-matta är de som är för unga för tävlingen eller de som inte är medlem i någon friidrottsförening också välkomna att testa vingarna. Dagen är till för alla!

Sista ordinarie anmälan 6 juli.

– – – – – – – – 

Träna med Stefan Holm

Stefan Holm, OS-guld 2004, kommer finnas på plats under dagen och håller i ett unikt träningspass där de som är födda 2007-2009 får träna med en av världens bästa höjdhoppare genom alla tider. Träningen kommer att genomföras innan tävlingarna och kommer att återfinnas i ett senare tidsprogram. Ta till vara på tillfället!

Fakta Stefan Holm
Personbästa: 240 cm (i)Hoppade cm över sin egen kroppslängd: 59 cmMeriter: OS-guld, VM-silver, EM-silver, EM-brons, 4 iVM-guld, 2 iEM-guld, iEM-silver, 22 SM-guld.

Anmälan till Träna med Stefan Holm sker genom mail till richard@ifklund.se och är kostnadsfritt. 20 platser finns till förfogande. Principen först till kvarn gäller

– – – – – – – – 

Varmt välkomna till Centrala Idrottsplatsen i Lund!