Vill du vara med på en resa där du får följa barn och ungdomars utveckling inom idrott och i livet? 

Vi på IFK Lund friidrott söker engagerade tränare till vår verksamhet. Klubben har aktiva friidrottare från 7 år upp till senior och veteraner. Vi har en stor bredd av grupper. I de yngre åldrarna får barnen testa på alla grenar samt för de äldre finns grenspecifika grupper. Vi söker främst personer som vill bli tränare för barn från 13 år och äldre, men vi behöver också tränare som vill jobba med de yngre åldrarna. 

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare friidrottserfarenheter eller erfarenhet av annan idrott. Ett intresse för idrott, ledarskap samt barn och ungdomsträning krävs för att arbeta som tränare hos oss och det behövs för att du ska trivas i rollen! 

Vad erbjuder vi?
Att vara tränare är mycket mer än bara planering och träningsupplägg. Som tränare får du följa de aktivas resa både som idrottare och som individer. Du blir en viktig person för ungdomarna och förväntas vara en bra förebild! Du får ledarerfarenheter som är en utmärkt merit för framtida arbeten, samt träffa andra som älskar idrott!

Att vara tränare i en förening är ett varierande och roligt extrajobb! Som tränare har du stor frihet att tillsammans med andra tränare planera och organisera upplägget för träningen. Hos oss erbjuds du att gå utbildningar där IFK Lund står för kostnaden.

Tid
Antalet träningspass och tider varierar mellan åldrarna och grupperna. Utifrån hur mycket tid du kan lägga ser vi över vilken grupp och ålder som hade kunnat passa för dig! Ersättning utgår till IFK Lunds tränare. 

Är du rätt person eller vet någon som skulle passa?
Kontakta kansli@ifklund.se och berätta vem du är och om dina erfarenheter!