IFK LUND FRIIDROTT & BORDTENNIS SOMMARKOLLO 2018

Det har återigen blivit dags för vår årliga sommarkoloni att gå av stapeln. Friidrottssektionen bjuder tillsammans med Bordtennissektionen i IFK Lund in till en fartfylld vecka med idrott på agendan. Friidrott och bordtennis varje dag men också fotboll, handboll, innebandy, lekar, tävlingar m.m. Priser, diplom till alla deltagare. Aktiviteten är ägnad för 7-13 åringar. Man kan anmäla sig till en eller flera av veckorna. Aktiviteten är dagligen mellan 09:00-16:00.

Plats:  IFK-hallen och Centrala idrottsplatsen bredvid Bollhuset, Fasanvägen/Trollebergsvägen, Lund.

Tid:  18-21 juni måndag-torsdag 09.00-16.00, 25-29 juni måndag-fredag 09.00-16.00, 6-10/8 måndag-fredag 09.00-16.00.

Aktiviteter: Bordtennis och friidrott samt en mängd andra aktiviteter som fotboll, handboll, innebandy, judo, tävlingar, lekar, m.m. Priser och diplom till alla deltagare. Idrottskläder för inom- och utomhusbruk behövs. IFK står för alla idrottsmateriel. Racketar finns att låna.

Ålder:  Pojkar och flickor födda 2005-11.

Lunch:  Gemensam lunch (lagad mat) varje dag kl 12-13 i IFK:s klubbhus på idrottsplatsen.

Anmälan: ALLA VECKOR ÄR FULLA.

Anmälan första veckan: senast den 7 juni, andra veckan: senast den 17 juni, tredje veckan: senast den 26 juli. Maximalt ca 50 barn kan delta varje vecka. Anmäl i god tid! De senaste åren har vi haft fullt antal barn varje vecka. Kommer det in för många anmälningar kommer de sist inkomna placeras i kö. I mån av plats kan efteranmälningar mottas. Det är tillåtet att delta i mer än en vecka om så önskas.

Deltagaravgift:  650 kronor/deltagare och vecka (första koloniveckan). 800 kronor/deltagare och vecka (andra och tredje koloniveckan).

I avgiften ingår lunch varje dag samt kostnader för materiel m.m. Inga andra avgifter tillkommer. Deltagaravgiften faktureras föräldrarna. Deltagarlista med info kommer att sändas till varje deltagare/förälder några dagar före varje koloni startar.

För övriga frågor kontakta IFK Lunds kansli på telefon 046-211 84 30 eller via email på kansli@ifklund.se

Väl mött under sommarens aktivitet i IFK Hallen och på Centrala Idrottsplatsen!