Välkommen till IFK Lund

Vår förening består av barn från 7 år upp till veteraner 90+!
Vår målsättning är att kunna erbjuda allt från barn till vuxna, motionärer till elitidrottare. Träning i alla åldrar och på olika nivåer. Beroende på ålder anmäler du på olika sätt. Gäller det barn 7-12 år klickar du in på den grupp du är intresserad av och anmäler direkt om det finns plats. Finns det inte plats kan du ställa dig på bevakning och du får meddelande när plats finns – först till kvarn. 

Anmälan till friidrott

7-13 år
Gäller det barn 7-12 år klickar du in på den grupp du är intresserad av och anmäler direkt om det finns plats. Finns det inte plats kan du ställa dig på bevakning och du får meddelande när plats finns – först till kvarn gäller här numera. 


14-17 år
Här har vi ofta kö. Anmäl därav på länken nedan så hör vi av oss när det finns en plats ledig. 

1-6 år
Vår friidrottsträning startar först vid 7 års ålder. Skriver du upp ditt barn här vet vi att du är intresserad och du får uppdatering om när grupperna drar igång.

18 år och äldre
Skicka ett mejl till kansli@ifklund.se

Träningsavgifter

En aktiv friidrottare betalar träningsavgift och medlemsavgift. Medlemsavgiften betalas jan-dec medan träningsavgiften faktureras halvårsvis. Medlemsavgiften på 100 kr innebär att man blir medlem i klubben och stödjer dess verksamhet. För den som utnyttjar anläggningarna för träning utgår även en träningsavgift för IFK-hallen och Centrala Idrottsplatsen. 1 T-shirt ingår när du blir medlem upp till 13 år (obs! Endast 1 t-shirt per person), denna hämtas ut hos Marcus kvällstid i hallen tisdag-torsdag.

7-10 år

500 kr /termin
(exkl. medlemsavgift)

11-13 år

650 kr/termin
(exkl. medlemsavgift)

14-17 år

850kr/termin
(exkl. medlemsavgift) 

18-64 år

1100 kr/termin
(exkl. medlemsavgift) 

65+ år

350kr/termin
(exkl. medlemsavgift) 

Medlemsavgift 

100 kr. Betalas årsvis.