Information om tävlingsanmälan

Inomhussäsongen 2023/2024 är i fullgång och här följer en påminnelse om vad som gäller när det kommer till tävlingsanmälan.

ANMÄLNINGSAVGIFT
Som förening står för startavgiften för 2 grenar per tävlingsdag såvida anmälan sker inom tävlingens ordinarie anmälningstid (se tävlingens inbjudan). Önskar den aktive tävla i fler grenar ska den aktiva besluta om deltagande tillsammans med sin tränare innan anmälan. Ytterligare anmälningar som inte godkänts av den aktives tränare bekostas av den aktiva själv. Avgifter faktureras den aktiva i samband med att arrangör fakturerar oss (IFK Lund Friidrott) efter avslutad tävling.

EFTERANMÄLAN
Vid efteranmälan, alltså anmälan efter ordinarie anmälningstid, debiteras den aktiva efteranmälningsavgiften.

FRÅNVARO
Oavsett anledning till frånvaro faktureras man startavgiften vid utebliven start. Detta är en förutsättning för att vi ska kunna hålla fortsatt låga medlems-/träningsavgifter till våra aktiva. Om man meddelar  innan sista anmälningsdag att man har fått förhinder eller av annan anledning kommer utebli från tävlingen kan vi i vissa fall  avanmäla den aktive, dock är det tävlingsarrangören som beslutar om detta och inte IFK Lund Friidrott.

 

– – – – – – – –

 

Se mer på vår sida tävlingsinformation 

 

Tävlingsinformation

Tags: