Categories:

En summering av veteranernas inomhussäsong

IFK lunds veteraner hade en bra innesäsong med många nya klubbrekord satta och en hel del fina placeringar på olika tävlingar. Mest utmärkande var Nils Bäcks prestation att ta guld i inte mindre än två grenar under veteran VM som i år gick i Torun, Polen, med fina 13.86 på M80 60m häck och 2.828 poäng i M80 femkamp har IFK Lund just nu en dubbel världsmästare i M80!

Björn Boström presterade fina 7.04 på 60m för seniorer vid årets Atleticumspel (SB 7.02).

Och vid Veteran inne-SM som i år gick i Uppsala togs flera medaljplatser och slogs klubbrekord. Kerstin Nilsson ångade på med sedvanlig fart och tog förstaplats i flertalet paradgrenar både i sprint, längd och kula. Anna-Lisa Lind toppade klubbens resultat med att inte mindre än vinna i K85 vikt och samtidigt sätta nordiskt rekord på 6.26 meter!

Men framförallt hade vi stor närvaro, bra placeringar och väldigt kul tävlingar runt om i landet och framförallt här i Skåne. Nu ser vi fram emot en skön utesäsong som just har börjat!

Se alla våra inomhusrekord (veteraner) »

// Sigge

Tags: