STORT behov av funktionärer till Pallasspelen 11-12 febaruari

Den 11-12 februari arrangerar vi Pallasspelen tillsammans med IK Pallas, Heleneholms IF och IK Finish inne på Atleticum, Malmö. För att kunna genomföra tävlingarna måste vi ha funktionärer på plats och idag vi saknar MÅNGA. Vi behöver din hjälp!

Funktionärsanmälan Pallasspelen:
https://forms.gle/d8PGtiBcUbhYU4vT6

– – – – –

Arbetsuppgifter
Som förening ansvarar vi bland annat för längd- och stavhopp. Arbetsuppgifter kan således vara att mäta längdhopp, kratta igen gropen efter hopp, kommunicera hoppordning till deltagarna, justera stavställningar, höja och sänka ribba.

Har du inte varit funktionär tidigare så kommer grenansvarig att hjälpa dig på plats – inga förkunskaper krävs.

– – – – –

Tider
Har du möjlighet att finnas på plats en heldag så är vi otroligt tacksamma. Annars är det förmiddag- eller eftermiddagspass som gäller för vanliga funktionärsuppdrag. Du anger dina möjligheter i formuläret.

– – – – –

Medlemsengagemang
Som medlem i IFK Lund Friidrott förväntas du ställa upp på minst 2 av våra arrangemang under året. Gå ut starkt och sätt check på ett av dem redan nu.

– – – – –

Din funktionärsinsats är guld värd – TACK för att du ställer upp!
💙💙💙

Tags: