Personliga rekord under ISM i Malmö⁣

Under helgen som gick genomfördes inomhus SM i Malmö. På plats för att representera IFK Lund fanns Famke Persson, Björn Boström och Isak Gamst. Tyvärr sena återbud av Matilda Nillson och Isak Holgersson.⁣

Björn Boström först ut på 60 m där han direkt i försöken ställdes mot bästa möjliga motstånd i form av Henrik Larsson, färsk svensk rekordhållare. Björn in över mållinjen på 7.09, 7/100 från SB men tyvärr inget vidareavancemang. ⁣

Någon timme senare var det dags för Famke Persson på samma distans. Famke som tidigare i vinter noterade PB på fina 7.65 sprang i första heatet in som trea på 7.64. Nytt personligt rekord och vidare till sin första seniorfinal en timme senare. Med 7.74 i finalen slutar Famke på en fin 8e plats. ⁣Stort grattis Famke!

Ytterligare någon timme senare var det dags för 200 m och Isak Gamst. I det femte och sista heatet sprang Isak in som tvåa på tiden 22.26. Nytt personligt rekord även på Isak och vidare till B-final dagen efter.  Efter övervägande blev det dock ingen B-final, men hatten av för nytt PB!⁣

Till helgen väntar nya mästerskap. Den här gången IJSM-IUSM17 i Karlstad.

– – – – –

Bilder: Alexander Milanov


Tags: