Categories:

Helgen den 12-13 mars avgjordes IUSM i Friidrottens Hus i Göteborg. IFK Lund var på plats med flera aktiva.

I P15 var Emil Wetterberg med och hoppade höjd. Det blev tyvärr inte lika höga höjder som sist Emil tävlade i Göteborg, men 154 cm och en 16:e plats är en välgodkänd SM debut. Även i P16 höjdhopp fanns IFK Lund representerat. Här var det Elias Löndahl som satte nytt PB med 184 cm och en finfin 4:e plats.  Beata Wrigstad sprang 1500m i F16 och satte nytt PB med 5:03.20, endast en dryg sekund från att ta sig till final.

På söndagen var det dags för 16-åringarnas 60m. I försöken för F16 sprang Ebba Holgersson in på 8.36. En fin tid, men det räckte tyvärr inte för att gå vidare. I P16 var det Kalel Mudingays tur att springa. Han tog sig enkelt vidare till final på tiden 7.14, nytt PB. När det var dags för final visade Kalel att han hade ännu mer att ge. Tiden skrevs till 7.06 och i den stenhårda konkurrensen på årets tävlingar gav det en 3:e plats.

Vi summerar helgen med att konstatera att det var fantastiska prestationer av alla våra aktiva!

 

Kalel på pallen

Tags: