Categories:

Vid säsongsdebuten i sommarsoliga Eslöv putsade Erik Erlandsson sitt eget klubbrekord på 100 meter för 17 åringar med en hundradel till 11.00! Även klubbkompisarna Isak Gamst och Isak Holgersson satte fina personliga rekord i samma lopp med 11.03 respektive 11.26! Grattis killar till en fin inledning på säsongen! Famke Persson som är tillbaks efter en långvarig skadeperiod sprang fint och vann F19-klassens 100-meterslopp! Famke sprang, i lätt motvind, i mål på 12.51 vilket endast är ett par tiondelar från perset. Grattis till en fin comeback Famke!

Några fler highlights under dagen var Kalel Mudingay som sprang 80m på den fina tiden 9.47. Detta placerade honom på en andra plats i Sverige just nu och bara 2 hundradelar från klubbrekordet. Fina resultat gjordes även av Julian Westberg Dolfe som med ett 8m pers i slägga tog sig upp på en topp 10 plats i Sverige. På dam sidan levererade Ebba Holgersson en tid på 10.90 i 80m som lägger även henne på en topp 10 plats i Sverige toppen.

Bra jobbat och grattis till resultaten!

Tags: