Categories:

 

 

 

 

 

 

Elias, Björn och Philip sida vid sida i finalen MS 100m.

Det var länge osäkert om vi skulle kunna genomföra vår nya junior- och seniortävling Lundakvällen men någon vecka innan tävlingen gav seniorer och äldre juniorer möjlighet att tävla och tydliga riktlinjer togs fram. För många var detta därför säsongens tävlingsdebut och fina vindar och soligt försommarväder hjälpte till att göra kvällen riktigt lyckad för de flesta! Tävlingen delades in i tre 50-personerszoner; Tävlingszonen, aktivas uppvärmningszon och zonen för coacher. Upplägget fungerade väldigt bra och vi fick mycket positiv feedback från aktiva och coacher! Stort tack till alla funktionärer som ställde upp och gjorde kvällen så lyckad för de tävlande!

 

Lundakvällen i siffror:

Sol och 20-22 grader
Antal anmälda deltagare 90 st
Antal starter 135 st
Max medvind + 3.9 m/s
Min medvind + 1.2 m/s
Antal meter fladderband 243
Andel aktiva och coacher som läst PM 22% (estimat)
Max antal personer inom tävlingsområdet 45 st
Antal avhysta joggare 1.
Antal avhysta rugbyföreningar 1.
Antal avhysta anhöriga ?
Antal registrerade PB 16 st (i godkända förhållanden)
Antal registrerade SB 25 st (i godkända förhållanden)
Svenska årsbästanoteringar (samtliga klasser inkl. vindlopp) 10 st!

Resultat

Mvh Micke

Tags: