Categories:

Covid-19 har gjort att vi är tvungna att ta beslutet att flytta både Lundaloppet och Kalvinknatet till hösten. Dessa två arrangemang är oerhört viktiga för klubben så vi hoppas innerligt att vi kan arrangera båda loppen till hösten. Den ideella idrottsrörelsen står, likt många andra branscher, inför sitt kanske största hot någonsin. Föreningar runt om i landet är beroende av intäkter från evenemang för att kunna bedriva verksamhet för barn, unga och elit så även IFK Lund Friidrott.

Nytt datum Kalvinknatet torsdagen den 20 augusti.
Nytt datum Lundaloppet – återkommer

Detta innebär att ni som är uppsatta som funktionärer till Lundaloppet 9 maj samt Kalvinknatet 2 juni flyttas till de nya datumen. Vi återkommer till er medlemmar med information om vilka arrangemang som vi behöver just er hjälp på!

Vi planerar efter att kunna arrangera våra friidrottstävlingar men följer hela tidens myndigheternas rekommendationer. Då nya restriktioner kommer löpande så väljer vi att än så länge avvakta med att ta beslut om att ställa in nedan tävlingar.

• Lundakvällen (kvällstävling) 23/6
• Höjdtävlingen 5/8
• Nya Sydsvenska Ungdomsspelen (fm-tävling) 19/9

Tags: