Categories:

Årets upplaga av Pallasspelen hade IFK Lund upp emot 150 starter, allt från våra allra yngsta till våra veteraner. IFK Lund var även medarrangör till årets tävling där vi stod för flertalet grenledare och glada samt flitiga funktionärer.
Många fina resultat och prestationer fick såg vi under helgen, men den som sticker ut mest är helt klart Maja Maunsbachs klubbrekord över 60 meter häck. Maja förbättrade sitt klubbrekord med 5 hundradelar från förra helgen så nu lyder det nya klubbrekordet för KS, K22 och F19 8.58 sekunder. Hon kom även på en fin andraplats bakom en stark danska. STORT grattis Maja!
Vi såg även en hel del veteraner som körde tävlingsdebut inne i atleticum, bland annat Mårten Jungner som sprang 800 meter och Karin Björk som sprang 60 meter.
Björn Boström som vann herrarnas 60 meter på hemmaplan under årets Sprinterträffen lyckades att vinna B-finalen under Pallasspelen på ett nytt personbästa som nu lyder 6.98, STORT grattis till dig.
IFK Lund uppmuntrar till att tävla, dels för att det är väldigt roligt att komma ut och träffa nya människor och för att få se att man blir bättre och bättre med tiden.
Ju fler man är ute på tävlingarna, desto roligare blir det.
Bra kämpat alla aktiva, tränare, funktionärer och supporters!
Emil Jönsson

Tags: