Categories:

I helgen har det varit stafett-SM på Stockholm stadion. IFK Lund åkte upp med två minibussar fulla med två stycken lag, ett P 15 lag som bestod av Elias Toth, Jeroen Persson, Erik Erlandsson, Isak Holgersson och Filip Olsson och ett F 15 lag som bestod av Tindra Röme, Lisa Berns, Magda Karlsson, Klara Persson och Ingrid Flygare.

14.40 var det dags för tjejerna att springa sitt försökslopp. Efter tre stabila växlingar och fyra bra sträckor av tjejerna på deras distans 4 x 80 m så var dom vidare till final med tiden 40.05.

15.04 sprang pojkarna sitt försökslopp. Tyvärr blev det det inte något avancemang för dem då det blev en knapp överväxling i en av växlingarna. Pojkarna blev såklart besvikna men också såklart grymt taggade på revansch senare i sommar och nästa års stafett-SM.

17.35 gick tjejernas final av stapeln. Efter 40.05 som var sjätte bästa tid in till finalen fick tjejerna bana 8 i finalen. Tjejerna gjorde ett väldigt bra lopp med fina växlingar och sprang in på det nya KLUBBREKORDET 39.74(!!!) och en finfin femteplats.

STORT grattis tjejer till ett väl utfört SM och det nya klubbrekordet.

Vi ledare tackar för en fin helg och är stolta över ungdomarna som representerar klubben på ett utomordentligt sätt.

Nästa år hoppas vi på att ännu fler lag från IFK Lund är med på fantastiskt roliga stafett-SM!  

Tags: