Categories:

Vår tyska vänklubb Teutonia Lanstrop kommer som vanligt i oktober (13-20/10) och vi är mycket glada över att återigen få besök av våra tyska vänner. Merparten av de aktiva tyskarna som kommer i år är mellan 12-14år. Tyskarna kommer att deltaga i våra träningspass under veckan. Vårt samarbete med Teutonia har pågått sedan 1996. Årligen i Mars blir vi inbjudna till en lagkamp i Dortmund, Tyskland, med klubbar ifrån Europas alla hörn där vi representerar IFK Lund under lördagens tävlingar för att under söndagens evenemang tävla individuellt mot bra motstånd. Detta är ett samarbete vi är mycket stolta över och vi vill verkligen trycka på hur många karriärer, vänskapsband och klubbhjärtan som satt fart p.g.a detta fina samarbete.

Förutom att tyskarna deltar i våra träningar så har vi även en tillställning i hallen söndagen den 14/10 med start 13.00 där vi kommer ha lekmångkamp i lagversion som avslutas med middag kl. 16.30 ute i stugan. Middagen samt fika under dagen står IFK Lund för.

Anmälan till tävling och mat i klubbstugan ska vara kansliet maria@ifklund.se tillhanda senast onsdagen den 10 oktober. Glöm ej att meddela eventuella matallergier när ni anmäler er.

Tags: