Categories:

niklas_medium

IFK Lund är väldigt glada att kunna presentera Niklas Cederström som vår nye kasttränare efter Kyllan Quick som snart slutar, samtidigt som sin man Jonas. Vi hälsar Niklas varmt välkommen till klubben samtidigt som vi tackar Kyllan och Jonas för deras insatser under en lång rad av år.

Många i kubben känner säkert redan Niklas, både från kastträningen och genom hans insatser som släggkastare i klubblaget. Men han har också en forskarbakgrund med masterexamen i idrottsvetenskap med inriktning mot idrottspsykologi, och han forskar nu om rehabilitering efter idrottsskador.

Med sitt lugna sätt, breda kompetens och långsiktiga inriktning har han alla förutsättningar för en framgångsrik tränarkarriär. Välkommen Niklas!

Vi kommer att kalla de aktiva till ett möte med Niklas inom kort.

Tags: