Efter starka insatser under gårdagen var det idag färre Lundastarter i Falun. Andreas Henriksson (P15) och Adam Thell (P15) representerade oss och det blev inte riktigt så bra som vi hoppats.

Andreas låg efter andra omgången, med 50.71, etta i diskustävlingen men blev tyvärr nedpetad till fjärdeplatsen i den sjätte och avslutande omgången, 16 cm från bronset. Tyvärr ingen medalj för Andreas den här gången men det kommer att vara en revanschsugen kille som går in i kulringen imorgon.

Adam inledde längdfinalen med ett långt övertrampshopp och fick till 6,07 i sitt andra hopp vilket förde upp honom till en fjärdeplats, en cm från bronset. Efter ett något sämre tredjehopp valde Adam att stå över sina tre sista hopp då han kände sig lite sliten i den baksida han tidigt på säsongen gjorde sig illa i. Ett vist beslut även om det så klart tungt att missa medalj med en centimeter.

Nya tag imorgon, då rivstartar Julia Berns dagen med 3-steg 09:45! Nu kör vi!

Tags: