En liten skara åkte till Skara… (ursäkta)!
Med en personbil tog två tränare och tre aktiva sig upp till Skara och Skararacet som är en av de främsta sprinttävlingarna i Sverige där hela Sverigeeliten samlas för att utnyttja de extrema förhållandena som brukar ges på plats. Med övernattning och gemensam middag laddades det upp och visst gav det resultat under tävlingsdagen på självaste nationaldagen.

Filip ”Kalmar” Nilsson var först ut med 400m på förmiddagen och sprang då på 49.71 efter en tuff bortre lång som bjöd på hård motvind. Han avslutade sedan dagen med att spinga 200m på 22.41 (+1.0) som också detta lopp bjöd på en hyfsad motvind under loppets första halva.

Felicia Ascard sprang först 100m på tiden 12.52(+0.9) vilket är en hundradel över fjolårets personbästa. Och efter en lååååång väntan sprang hon nästan sist av alla 200m på tiden 25.71 (+1.1), också hon med stark motvind i kurvan.

Philip Nilsson sprang 100m i både försök och final och försökstiden 10.93 (+0.6) skulle putsas rejält när han i sitt finalheat sprang på 10.78(+1.4) vilket är ett nytt prydligt personbästa! Grattis Philip.

Fullständiga resultat finner ni här: http://www.trackandfield.se/resultat/2017/170606_skara.htm

Tags: