Välkommen till IFK Lunds traditionsenliga klubbtävling söndagen den 23:e april (9.00-14.00).

En tävling där alla får en chans att testa på hur det är att tävla på riktigt. Och ett tillfälle för alla, aktiva, tränare och föräldrar att träffas under trevliga former!

Att vara med ser vi som ett obligatoriskt extra träningspass för alla aktiva i ålder 7-12 år och som en utmärkt chans att få lite extra tävlingsvana för de lite äldre ungdomarna. Tävlingen är dock öppen även för alla aktiva i åldern 13-15 år.

För att allt ska fungera vill vi att varje aktiv tar med sig minst en förälder. Föräldrarna kommer vi att behöva hjälp av under tävlingen med enklare sysslor (som att kratta längdhoppsgropar, mäta, bära kulor och ta tid under löp-grenarna). Tävlingen blir på det sättet både en möjlighet för er föräldrar att träffas och ett tillfälle att få koll på hur de olika grenarna fungerar.

Tävlingen detta år kommer att organiseras så att det är fritt fram att prova alla grenar så många gånger man vill. Tävlingarna pågår mellan ca 10-14 och vi samlas på centrala idrottsplatsen för gemensam avprickning 9.00.

Under dagen kommer det att vara möjligt att prova 60m, längd, höjd, kula och 400m. Dessutom avslutar vi med stafetter där även föräldrar och tränare kommer att få vara med.

Efter tävlingarna blir det grillning. Klubben fixar grillar och ser till att de är varma från ca 12.30. I övrigt har vi ingen servering så ni får själva ta med er matsäck och något att grilla.

Ni som är födda 2009-2004 kommer att få en kallelse från era tränare om ni vill deltaga eller ej. Övriga anmäler sig till  maria@ifklund.se senast 20:e april

Vi som anordnar tävling hoppas på en rolig och trevlig dag och hälsar alla hjärtligt välkomna!

Tags: