Var med och arrangera en höjdhoppsfest med den absoluta Europaeliten på Centrala Idrottsplatsen!

Vi gjorde det 2006, vi gjorde det 2016 och nu är det dags igen! Dags för en riktigt lyckad höjdhoppsgala! Det finns ett tomrum bland galorna i norra Europa som ska fyllas. Vi i IFK Lund vill lyfta höjdhoppet och sätta Lund på höjdhoppskartan. Efter två lyckade höjdhoppsgalor satsar vi i IFK Lund vidare på ännu ett Lundahopp 2017.

Årets datum är satt till den 10e juni och Sofie Skoog (7a på OS 2016) har redan planerat in galan i sin tävlingskalender. Konceptet med uppbyggda läktare och skön musik att hoppa till kommer att vara detsamma som tidigare, men i år gör vi hela dagen till en enda stor höjdhoppsfest. Vi dukar vår idrottsplats med flertalet höjdbäddar och låter ungdoms- och juniorklasser avlösa varandra för att sedan avsluta dagen med två seniorklasser av absolut europaelit!

För att genomföra detta ska vi nu sätta samman en arbetsgrupp som kan hjälpas åt att göra dagen så bra som möjligt. Det kommer att handla om:
• Sponsorer (kontakt, avtal)
• Arena (läktare, bana, funktionärer, ljud, servering)
• Deltagare (kontakt, transport, boende)
• Marknadsföring (annonsering, kontakt med press, exponering på arena)
• Kringarrangemang på idrottsplatsen (ungdomsklasser, korvgrillning etc)

Om just du känner att du är intresserad av att engagera dig i detta spännande arrangemang, eller på annat sätt kan bidra med stort som smått, är du välkommen på uppstartsmöte tisdagen den 28 mars kl: 18:00 på kansliet för mer info och spånande, eller hör av dig till richard@lundahoppet.se eller ellen@lundahoppet.se.

Vi ses!

Tags: