Categories:

Årets upplaga av Sprinterträffen blev mycket lyckat med en markant ökning av deltagare jämfört med tidigare år. 95 lopp, från 8-åringar upp till seniorer, sköts iväg på 60m under 6 timmar och tävlingen avslutades med två höjdtävlingar, för män och kvinnor. Hemmaklubben IFK hade såklart flest deltagare med men ytterligare 15 klubbar var representerade. Anledningen till det ökade deltagarantalet kan vara att vi för andra året i rad garanterade alla aktiva 2 lopp, vilket verkar uppskattas.

Många personliga rekord sattes av alla våra duktiga aktiva men vissa stod ut lite extra.

Elias Wennolf vann P15 60m på 7.57 vilket är en mycket bra tid av Elias som är ett år yngre än de flesta av sina motståndare.

Jeroen Persson vann en stenhård final i P12 60m på 8.96.

Lillebror Bram vann även han, då i P10 på 9.31 (9.29 i försöken).

Vi hade även två grensegrare på tjejsidan genom Lisa Berns som vann F13 på fina 8.57 och Majken Sundewall som vann den yngsta flickklassen, F8, på 10.90.

Höjdtävlingen på herrsidan vanns av IFK Lunds Fredrik Löfgren som hoppade 2.03 men tävlingens bästa resultat stod nog MAIs Erika Wärff (född -00) som vann på utomordentliga 1.81. Detta efter ha sprungit 4 lopp på 60m med och utan häckar.

Vi tackar alla aktiva, tränare, publik och funktionärer för en härlig tävling och önskar alla tillbaka till nästa års upplaga.

Tisdag

Onsdag

 

 

 

Tags: