Categories:

När tävlingssäsongen är över för de flesta så fortsätter långdistanslöpningen ett tag till.
IFK Lund’s egna Freya Orban sprang idag F19 klassens Lidingölopp vilket är de sista 10 tuffa kilometrarna på den annars 30 km  långa löpsträckan. Efter en tids skadebekymmer med ett knä som inte riktigt velat samma som Freya så sprang hon in som 4:e kvinna i mål på tiden 42:08 (att jämföra med förra årets femteplats med tiden 42:50!). En mycket bra tid då löpträningen nästan varit obefintlig sen mitten på Augusti månad. Coach David fick även ta emot glädjande nyheter efter loppet om att knäet känns bättre än det gjort på länge. Stort grattis till en fin prestation Freya!

Den 9:onde oktober springer Freya Terräng DM och vi önskar henne såklart lycka till!

En viss herre vid namn Richard Huldén springer även han Lidingöloppet idag (30 km’s sträckan) men vi har ännu ingen rapport. Det är såvida oklart om han fastnat i vattenkontrollen eller om han tagit en fika på vägen.

Tags: