Efter att ha kastats rakt in i hetluften från första stunden vi kom hem så föll detta inlägg lite i glömska. Nu är vi med på banan igen och tänkte försöka sammanfatta lite av vårt träningsläger här. Vi träffades på Lund C 03.45 den 21/5 och fulla av förväntan (och nervösa för tågstrul) väntade vi in tåget – som kom i tid!
Väl på tåget blev vi sedan stående på perrongen och tåget rörde sig aldrig.
Vi kastade oss in i 3 taxibilar och for mot Kastrup.

Vi flög mot Kroatien och Makarska. Underbara Makarska som flera av träning
oss tidigare besökt på läger. Lägenhetsboende 1 minut från denna
ljuvliga arena med bergen som bakgrund (se bilden) skapar ett
fantastisk tärningsklimat i stadiga 25 grader och solsken. Bara man
fyller på med tillräckligt mycket vätska så är till och med intervaller kul…

Resan varade i 10 dagar (varav 2 dagar var vilodagar där vi hann med en hel del sköna lediga stunder, en heldags utflykt på båt och en hel del dubbla espressos i skuggan) och innehöll 10st träningspass och 1 officiell tävling för Felicia och Fabian (även en inofficiell hopptävling av samtliga deltagare – super kul! Och supermycket trashtalk). Sprinters, höjdhoppar och medeldistansare i en härlig kombination, samt en stadig tränarstab med rutin i både träningslägerskunskap och bänkpress!

En av årets höjdpunkter för både aktiva och tränare när man får fly vardagen och bara fokusera på träningen!
Något att se fram emot för en yngre förmågor. Nu blickar vi framåt mot sommarens tävlingar och hoppas på fina resultat.

Tags: