Killarna i ledning!

Seriematch

Soliga pojkar på ett soligt Råslätts IP

Den 5 juni så tävlade IFK Lunds herrlag i den första av två seriematcher i div.1 på soliga Råslätts IP i Jönköping. Dagen slutade med en rafflande stafett där laget visade upp en växlingskonst som aldrig tidigare skådats och totalt ställde de andra lagen. Laget bestående av Philip, Magnus, Filip och Björn tog hem en säker seger och gav herrlaget en liten men klar ledning på två poäng före Finspång. Alla killar är värda en stor eloge och det blev även en del fina grensegrar. Förutom stafettlaget så segrade även Philip Nilsson -95 på 100, Filip Sjövall på 200, Filip Nilsson -92 på 400 och Niklas Cederström i slägga. Nästa match kommer att avgöras den 13 augusti och då håller vi alla tummar för att killarna kan hålla ledningen och avancera upp till Lag-SM kvalet.

Tags: