Categories:

IFK Lund har skördat fina framgångar vid Finish Games i Vellinge och här kommer en kommer en kort sammanfattning kring vad våra 13 och 14-åringar gjort i helgen. 

 

finish 3Adam Thell sprang bra på 80 meter och var för andra gången i år, trots motvind, under 10 sekunder. På 300 m gick det om möjligt ännu bättre och Adam krossade det gällande klubbrekordet för 14-åringar när han passerade mållinjen på utmärkta 39.57! 

 

finish

 

 

Även Elias Wennolf fick till ett riktigt bra lopp och slog med finfina 25.61 klubbrekord på 200 m P13-klassen och nosade dessutom (i lätt motvind) ännu en gång på 8 sekundersgränsen på 60 m. 

 

 

finish2

 

 

Bra sprunget även av Lovisa Selberg som gjorde sin första friidrottstävling i helgen och knep silver på 80m i F15 klassen! Snopet att tekniska problem med eltidtagningen gjorde att löparna inte fick några tider. Men på 800-metersloppet en stund senare funkade tekniken och även där sprang Lovisa bra och fick en bronspeng med sig hem samt ett nytt prydligt personligt rekord!

 

 

 

Grymt bra jobbat alla!

Med vänlig hälsning,

Micke

 

 

Tags: