För tredje året i rad gick vår härliga klubbtävling av stapeln, nu under nytt namn – Vårspelen! Och visst var det åtminstone lite vår i luften. Kanske främst genom att våra härliga ungdomar tävlade ute. Vissa för första gången i år, vissa för första gången någonsin.

I år erbjöds en tävlingsform som vi inte tidigare använt oss av. Det vill säga varje tävlande fick testa på alla 5 grenarna så många gånger de ville.
Efter avslutade 60meters lopp, längdhoppning, höjdhoppning, kulstötning och 400meters löpningar stod stafett på schemat där även en del tränare och föräldrar deltog.

Tack till alla föräldrar som ställde upp och hjälpte till samt alla våra ledare som ställer upp. Vi är beroende av föräldrarengagemang om vi ska kunna utveckla vår verksamhet på ett positivt sätt och visst är det roligare att vara delaktig än att bara vara åskådare?

Vi ser fram emot en fantastisk tävlingssäsong där vi hoppas få se många härliga IFK Lundare i alla åldrar runt om i Skåne men också resten av landet.
Ni kan hitta de tävlingar vi rekommenderar på vår hemsidan under länken https://ifklund.se/tavlingar_/tavlingsanmalan/ .
Har ni frågor så är ni välkomna att kontakta kansliet via mail eller telefon.

IMG_3680 IMG_3677 IMG_3658 IMG_3653 IMG_3650 IMG_3636 IMG_3630

Tags: