Categories:

När: 30:e juni -3 Juli (tävling 1-3 juli)

Var: Göteborg (Ullevi)

Världsungdomsspelens hemsida

Precis som tidigare år så krävs det en ålder på 14 år (född 2002 eller tidigare) för att få åka med i klubbens regi. Detta med anledning att ungdomarna inte är under uppsyn under stora delar av dagen och att vi som ledare känner att vi inte kan ta ansvaret för de allra yngsta då. Självklart är man välkommen att anmäla sig till tävlingen under föräldrars ansvar uppe i Göteborg, detta uppmanar vi definitivt till då det är både roligt och lärorikt ur tävlingssynpunkt. Väl på plats finns vi ledare alltid att tillgå om man undrar någonting.

Vi har bokat 40st bäddar i fyrbäddsrum på Scandic Crown som ligger mitt emot centralstationen, i år till ett pris av 340kr/natt/deltagare, i priset ingår även frukost!
Vill man bara bo en eller två nätter så får man, om det inte går att lösa med rumsflyttar (så att vi kan släppa hela rum), betala mellanskillnaden. Klubben står alltså inte för dessa kostnader som vissa tidigare år skapat alldeles för mycket ”pengar i sjön”.
Då det är stort tryck på platserna är det först till kvarn som gäller på våra bokade bäddar!

Transport – Vi tar oss återigen fram och tillbaka med Öresundstågen. Två stycken avgångar arrangeras upp till Göteborg, en på torsdag och en på fredag. Gemensam hemresa sker på söndag. Väljer man att åka upp/hem annan tid får man själv bekosta resan.

Extra glada blir vi om ni vill anmäla om ni har ett sommarkort att tillgå, då kan vi nämligen åka ”gratis” på duo-biljetter på sträckan Lund – Båstad och på så sätt spara en hel del pengar som vi kan ha roligare för på idrottsplatsen.

Middag finns att boka för 99kr/dag detta år tack vare vårt sportkort som vi har på Scandic.

Ange middag samt specialkost i anmälningsformuläret.
Tävlingsanmälan samt anmälan boende ska vara KANSLIET tillhanda senast torsdagen den 9/6!

Anmälan till boende gör du på denna länk
Anmälan till tävlingen gör du här.

Betalning – Ni blir fakturerade. Är betalningen inte klubben tillhanda på förfallodatum uteblir ert boende.
Observera att medlemsavgiften måste vara betald, annars uteblir er tävlingsanmälan.
Jag hoppas tillsammans med de övriga ledarna att uppslutningen blir riktigt stor i år!

Vid frågor kontakta jonas@ifklund.se

 

Tags: