Categories:

 

Vår klubbtävling i söndags blev succéartad med fördubblat deltagarantal sedan i fjol, massor av fina prestationer och grillning efteråt. Visserligen var vädret inte det allra bästa för friidrott utomhus men alla gjorde ändå sitt bästa vilket bidrog till att vi fick en riktigt kul och spännande dag tillsammans.

Det fanns många grenar att delta i – 60m, längd, höjd, kula och 800m. Många hade inte tävlat tidigare men detta syntes knappt på deltagarna. Flitigt tränande under vintern och våren har gett resultat. Nu när sommaren kommer finns det många möjligheter att fortsätta tävla runtomkring i Skåne för de som fick blodad tand i söndags.

Tävlingen var också ett bra tillfälle för föräldrar att lära sig hur de olika grenarna fungerar genom att vara funktionärer. Stort tack till alla tränare, föräldrar och andra som hjälpte till samt inte minst till våra duktiga tävlingsdeltagare!

Resultatlistan finns här.

Tags: