Välkomna hem!

ifklundteam

För 19 året i rad åkte våra 25 ungdomar och 12 tränare till Dortmund för att tävla i årets stadskamp. Våra ungdomar åkte ner i en gemensam buss som tog ca 11 timmar. De tillbringade sina dagar i tävlingshallen och sina nätter i Dortmunds klubbstuga. På söndagen blev de bjudna på den populära musikalen Starlight Express.

Vi hade tre av sex fulla lag till lördagens lagtävling och om ni klickar här får ni upp resultatet.

Söndagens individuella tävlingsresultat finner ni här.

För att nå huvudsidan och se ett videoklipp från tävlingen klickar ni här. Bilder från dagarna i Tyskland finner ni här.

Vi hoppas att alla har haft en fantastisk resa och vi är väldigt stolta över er!

Vi vill även rikta ett stort tack till våra fantastiska tränare och föräldrar som ville följa med och hjälpa till. Stort tack till Carla, Emil, Felicia, Helen, Ida Marie, Johanna, Jonas, Linnea, Mårten, Patrik, Saga, Sven-Åke och Ulrik

(Har ni några bilder från resan får ni gärna skicka dem till kansli@ifklund.se)

Tags: