Många av IFK Lunds 7-15-åringar deltog när årets tävlingssäsong avslutades med Sista chansen på Atleticum i Malmö lördagen den 6 december. Det var ett ypperligt tillfälle för dem som hade tävlat tidigare att förbättra personliga rekord. Vissa tävlade för första gången. Det hela blev en väldigt lyckad tillställning för våra deltagare som slog mängder av rekord och kammade hem många medaljer. Helt tydligt syns det att det finns mycket talang inom klubben och att all träning under hösten har gett resultat.

Vi ställde upp med tre stafettlag – F12, F9 och P10. Samtliga lag gjorde riktigt bra ifrån sig genom att ta pallplats. Flera lagmedlemmar tog sina första tävlingsmedaljer någonsin efter rafflande lopp med härliga kämpainsatser. Detta gjorde att stämningen var på topp när det var dags att åka hem efter en lång dags tävlande.

Klicka här för att få upp resultatlistan.

Vi vill även rikta ett stort tack till våra tränare Ulrik, Felicia, Johanna, Vilhelm samt Rima som hjälpte våra aktiva på tävlingen.

Bra kämpat allihopa!

Sista chansen foto 2

Sista chansen foto 1sista chansen foto 3

Tags: