Categories:

Välkomna in till oss för att prova ut rätt storlek på klubbkläderna.

Ni kan prova ut kläder mån-fre mellan kl. 10:00-18:00. Från kl. 15:00 finns Marcus uppe i glasburen precis bredvid IFK-hallen.

Klickar ni här får ni upp en lista på alla de kläder som vi erbjuder. I priset ingår IFK Lund tryck. Önskas personlig text kostar det 30:- extra. Personligt tryck går enbart att trycka på överdelarna.

Beställning gör ni genom att skicka ett mejl till kansli@ifklund.se. Leveranstiden är ca 2 veckor och kläderna blir levererade till kansliet. Betalning sker i dagsläget mot faktura. Vi har ingen kontantbetalning här.

Har ni några frågor är ni som alltid varmt välkomna att kontakta oss!

 

(Skicka gärna in en bild till oss ifall ni/era barn har klubbkläderna som vi kan lägga upp)

Tags: