Hela 27 av våra 7-10-åringar ställde upp i Åhus Minispel söndagen den 16 november. Det var fantastiskt kul att så många av våra yngsta lovande ungdomar var med och tävlade – de flesta för första gången. Massor av föräldrar fanns på plats som stöd och funktionärer tillsammans med en grupp tränare från klubben.

De unga atleterna fick prova på sex olika individuella grenar under ett par timmar – 60 m, 60 m häck, längdhopp, tresteg, höjdhopp och kula. Alla gjorde med glädje sitt bästa under lekartade former. Många fick uppleva ”riktig” tidtagning och mätning för första gången denna dag när de tävlade enbart mot sig själva. Bland de som hade provat på att tävla tidigare sattes mängder av personliga rekord. Evenemanget avslutades med en spännande kurirstafett där lagen var mixade. Alla deltagare var glada vinnare och kom hem med välförtjänta medaljer.

Tack till alla våra duktiga deltagare och hjälpsamma föräldrar. Vi vill också tacka Åhus FIK för ett mycket fint arrangemang.

Vi ber alla som vill fortsätta med tävlandet att hålla utkik efter fler tävlingsinbjudningar på klubbens hemsida. Närmast väntar ju Sista Chansen på Atleticum i Malmö lördagen den 6 december.

/Tränarna

 

Tags: