Under måndagskvällen höll IFK Lund sitt årsmöte I IFK-hallen och ett fyrtiotal medlemmar fanns på plats för att ta del av möte och utmärkelser. Ett trevligt årsmöte som i sedvanlig ordning avslutades med lite tilltugg i form av baguetter, knake och kaffe!

Först ut bland utmärkelserna var Oldboyssektionens ungdomsstipendium. Det är ett uppmuntringspris som tilldelas tre stycken duktiga ungdomar i pingis respektive friidrott. Inom friidrottssektionen var det i år Beatrice Persson, Casper Borgström och Matilda Sjöström som tilldelades priset för sina prestationer på friidrottsbanan under 2013. Stort grattis

Staffan Blomstrands stipendium delades i år ut för sista gången och delades mellan Fredrik Löfgren (dubbel guldmedaljör på JSM inomhus med bl.a. 2.12 i höjd) och Adam Denguir (JSM-guld på 100m på nytt klubbrekord 10.59). På bilden syns pristagarna tillsammans med Staffans föräldrar, AnnMari och Anders Blomstrand.

Kvällens största applåd fick årets mottagare av IFK Lunds hedersdiplom som detta år tilldelades Sven-Åke Olsson. Stort grattis Sven-Åke.

Sista stipendiat blev Victoria Joäng som tilldelades Jim Liebels stipendium för bästa IFKare 2013. Victoria Joäng som avslutade utomhussäsongen 2013 med att bli svensk mästarinna i sjukamp (5426 poäng). Priset delades ut av ordföranden Mats Persson.


oldboys

fredrik_adam

Sven-Åke

Victoria

Tags: