Ja, vi har en riktigt härlig friidrottshelg framför oss. Redan ikväll arrangerar IFK Lund Veteran-DM i 60m, 60mH och längdhopp! Många av våra veteraner kommer att finnas på plats så det kommer att bli en härlig stämning inne i IFK-hallen. Första starten, 60 mH, är klockan 18.00 och tävlingarna fortsätter fram till ca 20.30.  Även rutinerade rävar behöver stöd i sitt tävlande så kom till hallen och heja!

Imorgon lördag sparkar vi igång vår egen inomhustävling Sprinterträffen klockan 09.30 och kan se fram emot många snabba sprinterlopp en bra bit in på eftermiddagen. IFK Lund finns representerade på startlinjen redan från första starten, F13 och 60mH, så ta med frukosten till IFK-hallen så kan vi tillsammans heja fram våra aktiva till snabba tider under hela dagen!

Väl mött i IFK-hallen och lycka till alla tävlande!

 

 

 

Tags: