Categories:

Äntligen finns vår nya, snygga hemsida på plats! Startskottet för en ny dynamisk nyhetskälla om allt som rör klubben och dess verksamhet.

Den nya hemsidan är mobilanpassad vilket innebär att om du som surfar in från mobilen eller surfplattan får ett utseende anpassat efter just den skärmen. Detta för att göra sidan så användarvänlig som möjligt! Kanske har du redan hunnit surfat runt och lärt känna hemsidan när du läser detta, om inte så följer här en kortare presentation.

Det första du möts av när du som besökare klickar in på ifklund.se är, förutom vårt bildspel, de tio senaste nyheterna. Nyheterna presenteras i två spalter och med den senaste nyheten överst. Söker du en äldre nyhet så finns allt månadsvis arkiverat i nyhetsarkivet och detta finner du i spalten längst till höger på sidan.

Är det inte en nyhet du söker utan istället information om exempelvis klubbens kansli och kontaktuppgifter hit. Då är det i huvudmenyn längst upp på sidan du tittar. Hittar du inte rätt information? Sök i sökfältet som finns placerat längst upp i den högra spalten.

Under en tid framöver så kommer sidan att fyllas ut och bli mer och mer informationsrik. Statistik ska föras på plats, bilder importeras och mycket mer. Så håll utkik efter uppdateringar och surfa runt och berätta gärna för oss hur just du tycker att vi ska utveckla sidan till den bättre!

Upptäck nu vår nya sida och sprid vidare detta till alla dina träningskamrater, tränare, föräldrar ja alla du känner! Du kan även dela nyheterna på exempelvis Facebook genom att använda knapparna här nedanför!

Trevlig läsning!

Tags: