Tränarlag Junior/Senior

Seniorgrupp
Anders Hansson/Ola Hansson
Rutinerad tränarliga med många år bakom sig i klubben.
Alla tre var talangfulla sandlådehoppare som numera delar på uppdraget att försöka bibehålla och utveckla de seniorer som verkar i klubben.

Seniorer och äldre juniorer
Mikael Wennolf / Emil Jönsson
Mikael är SFIF certifierad sprint- och häckcoach med lång tränarerfarenhet och egen elitbakgrund som sprinter på landslagsnivå. Emil har ett gediget friidrottsintresse och lång bakgrund i IFK Lund både som aktiv och tränare. Han är utbildad ungdomstränare med huvudansvar för gruppens längdteknik och styrketräning.

Ungdom/Junior
Saga Thornberg / Annika Mattsson / Ulrika Holgersson
Saga tränade under yngre år kast i Hälsingeklubben Bollnäs FIK där släggkastning var den främsta grenen. Annika utbildar sig till fysioterapeut och har tidigare tränar sprint i klubben. Även Ulrika är fysioterapeut och har tidigare tränat som junior i IFK Lund i långsprint och medeldistans.

Löpargruppen Medel/Långdistans
David Arnesson
De senaste åren har medel och långdistansarna ökat till antal i klubben och detta tack vare tränare David Arnesson som för rodret för gruppen.

Kastgruppen
Niklas Cederström
Niklas sköter den organiserade kastträningen i klubben.

Höjdgruppen
Richard Huldén
Richard är tränare för en liten grupp höjdhoppare. Richard har själv varit aktiv och hoppade 2.13 som 22 åring i fosterklubben IF Göta Karlstad.

Stavhoppsgruppen
Vahid Reza Darejati
Arkitekten som har hoppat stavhopp för Iranska landslaget.
Tar sedan 10år tillbaka hand om stavhoppet i IFK Hallen och gör vilken själ som helst glad endast genom att uppenbara sig.

Inga svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *