Mitt i centrala Lund ligger en av Sveriges äldsta idrottsplatser och här, mitt i den lummiga idyllen, bedriver IFK Lund Friidrott sin verksamhet. Här tränar både barn, juniorer, seniorer och veteraner friidrott tillsammans på alla nivåer.

Under vintersäsongen har vi en egen inomhushall med alla faciliteter.

Vi är stolta över att ha aktiva medlemmar som deltagit i stora mästerskap som OS, VM och EM, välutbildade tränare och närhet till medicinsk hjälp, men framför allt är vi stolta över den gemenskap och klubbkänsla som finns inom föreningen.

Vi är en klubb med full fart framåt och med stora visioner, särskilt till vårt 100-årsjubileum om fem år. Genom att vi varje år i maj arrangerar Lundaloppet, som hade 6000 deltagare i år, har vi en hyggligt stabil ekonomisk grund för verksamheten. Vi håller därför på att utveckla vår verksamhet på alla sätt, både på tränar-, arrangemangs-, och organisationsnivå.

Är du intresserad av friidrott och 16 år eller äldre och vill fortsätta (eller börja) träna hos oss, så maila kansli@ifklund.se eller ring 211 8430 eller titta in på vårt kansli som ligger i anslutning till idrottsplatsen på Trollebergsvägen 26. Vi har ett antal träningsgrupper där du säkert kan passa in, eller så ordnar vi nya när vi ser hur intresset är. Är du elitaktiv och representerar en annan klubb brukar vi kunna komma överens om träningsvillkor.

(Om du är 15 är eller yngre är du också välkommen, men då ska du i stället anmäla dig här

Eller vill du kanske hellre leda en träningsgrupp eller delta i föreningsutveckling, särskilt arrangemangsutveckling? Då är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi söker ständigt efter nyfikna och friidrottsintresserade personer, nya som gamla!

Kom gärna förbi på idrottsplatsen och säg hej. Vill du veta mer om oss och vår verksamhet kan du alltid läsa mer på denna hemsidan.

Varmt välkommen till IFK Lund Friidrott!

IFK Lund
046-211 8430
Trollebergsvägen 26
222 29 Lund