Categories:

Svenska Friidrottsförbundet kom i veckan ut med nya riktlinjer för hur träning bör ske i föreningarna. IFK Lund kommer självklart att följa dessa, vilket kan innebära en del förändringar för träningsverksamheten. Träningarna kommer att bedrivas i mindre grupper.

Förutom träning i mindre grupper så gäller att de som är födda födda 1985 och tidigare bedriver sin träning utomhus och individuellt.  Här kan ni läsa de nya riktlinjerna från Svensk Friidrott, Riktlinjer Svensk Friidrott

Tillsvidare kommer extrapasset på söndagar för 2009–2010 samt öppet teknikpass med våra elitaktiva på söndagar att ställs in.

Vi ber er fortsatt tänka på att:

  • Stanna hemma och inte delta i träningen om du är sjuk eller har symptom, eller om någon som du bor med är sjuk eller har symptom.
  • Tvätta/sprita händerna regelbundet och i alla situationer tänka på att hålla avstånd till andra.
  • Hämtning och lämning av barnen sker utanför hallen.

Tags: